Odds-Laboratoriets historie


2013

Odds-Laboratoriet bliver i slutningen af 2013 oprettet på facebook med det formål, at dele odds-tips med andre sportsinteresserede og skabe et fællesskab, hvor man kan diskutere sport. Vi elsker sport og specielt fodbold, hvor vi siden barndommen har fulgt med i de store ligaer. Meningen var her for administratorene, at dele forslag, men samtidig også finde frem til mulige eksperter og derfra danne overblik over profit/loss via facebook gruppen, hvor alle og enhver kunne dele spilforslag. 

2014

Efter nogle få måneder med spilforslag fra forskellige mennesker og selvudnævnte eksperter begyndte vi, at begrænse mængden af tips, da mange medlemmere begyndte, at tabe penge ved at følge de mange forskellige "eksperter". Gruppen blev herefter ændret til, at det nu kun var Odds-Laboratoriets administratorer, der kunne dele spilforslag. Disse spilforslag kom kun op et par gange om ugen, dog med stor succes og derfor begyndte flere og flere, at efterspørge en form for struktur. 

2015

I starten af 2015 begyndte strukturen endelig at falde på plads, hvor der blev delt spilforslag hvereneste dag og det var først her efter 2 år, at Odds-Laboratoriet blev stiftet som virksomhed. Vi valgte derfor samtidig at oprette et VIP-Medlemskab, hvor man som medlem ville få ekslusive fordele, såsom mindst 3 analyserede spilforslag om dagen, råd til egne bets og mellem 4-6 livesessioner om måneden.

2016-2019

I årene fra 2016 til 2018 voksede Odds-Laboratoriet sig til en af de største oddsgrupper på facebook, hvor vi skilte os ud blandt konkurrenterne med vores struktur, høje professionalisme og gode resultater som blev leveret måned efter måned.  

2020

Det var først i 2020, at Odds-Laboratoriet begyndte at ændre sig rent strukturmæssigt. De månedlige livesessioner og livespil betød, at flere  medlemmere ikke kunne nå med på alle spilforslag. Dette betød i sidste ende, at flere medlemmere ikke fik det samme resultat som vi gjorde. Derfor valgte vi, at nedsætte antallet af livesessioner helt ned til 1-2 om måneden og samtidig fjerne livespil. I en længere periode kørte dette meget fint. 

2021

I 2021 valgte vi dog helt at afskaffe livespil/livesessioner. Efter længere tids overvejelse konkluderede vi, at vi udelukkende ville beskæftige os med prebets. Vi ville have, at alle vores medlemmere skulle kunne nå med på samtlige forslag og at man samtidig ikke skulle bruge mere end 2 minutter om dagen på at spille vores spilforslag for, at få det samme resultat som os.