OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her finder du de oftest stillede spørgsmål

Hvor længe har Odds-Laboratoriet været på markedet?

Odds-laboratoriet blev etableret i juli 2015 og har siden da hjulpet tusindvis af kunder.


Hvilke krav er der for at være med?
Odds-Laboratoriet kræver, at man skal opfylde 2 krav før, at det er muligt at blive medlem. Man skal være fyldt 18 år og have muligheden for at tilgå en online bookmaker.


Er abonnementet med eller uden binding?
Odds-Laboratoriet tilbyder abonnementer baseret på månedsbasis uden binding. Vi sørger for, at du får tilsendt en besked før dit medlemsskab er udløbet, så du frit kan vælge om du ønsker at fortsætte eller holde for nu. Får du ikke set beskeden i tide eller ligeledes svaret, så afmelder vi dit medlemsskab og kræver ingen yderligere betaling.


Hvormange penge skal man have på sin konto?
Der er ikke et bestemt beløb du skal have før, at du kan blive medlem og følge spilforslagene.


Hvad spilles der pr spilforslag?
Odds-Laboratoriets regnskab er lavet ud fra 500,00 kr pr spilforslag, hvilket dog ikke betyder at du SKAL følge dette. Vi opfordrer til, at man spiller ud fra sin økonomiske situation og kun spiller for penge man har råd til at tabe. Vi spiller 10% pr spilforslag af hvad vores bankroll er på fra d.1 i hver måned. Starter vi f.eks. med 5000,00 kr d.1 i måneden, så spiller vi 500,00 kr pr spilforslag indtil måneden er ovre. Indskud kan herefter justeres efter eget valg næste måned.


Hvormange forslag kommer der om dagen?
Odds-Laboratoriet lægger minimum 2 odds-tips op hvereneste dag uanset kampprogram.


Hvornår bliver spilforslagene tilgængelige for medlemmerne?
Odds-Laboratoriet arbejder målrettet på, at få lagt spilforslagene ud, så de er tilgængelige for medlemmerne dagen før spilstart, men senest 12:00 hver dag. 


Kan man spille med fra alle bookmakere?
Det er ikke muligt at spille alle Odds-Laboratoriets spilforslag fra enhver bookmaker på markedet. Vi spiller primært på asian handicap, hvilket udvalgte bookmakere ikke har. Husk derfor, at have en bookmaker med asian handicap før du tilmelder dig.


Hvor højt er oddset på de forskellige spilforslag?
Odds-Laboratoriet deler spilforslag med odds på primært mellem 1.40-2.00. Dog kan der godt være tilfælde med højere odds.


Hvordan betaler man?
Vi modtager på nuværende tidspunkt kun kortbetaling via vores hjemmeside.


Hvordan får man spilforslagene?
Efter at betalingen er gennemført får man tilsendt et link til vores separate facebookgruppe hvor spilforslagene bliver delt. Vi har desuden valgt facebook som vores primære platform, da du så aldrig er mere end et klik væk fra at se dagens forslag.


Hvornår bliver man medlem efter, at betalingen er gennemført?
Efter at betalingen er gennemført, får man indenfor 5 minutter tilsendt et link til facebookgruppen, hvor man herefter kan se spilforslagene øjeblikkeligt.